Traficanți de droguri din Sibiu și Cisnădie

Trei dintre traficanții de droguri implicați în cel mai răsunător dosar din ultimii cinci ani, au fost reținuți în weekend de către poliție. Toți trei au fost condamnați în dosarul drogurilor din anul 2014, atunci când la Sibiu a fost destructurată una dintre cele mai mari rețele de acest tip de la noi din țară.

Polițiștii l-au reținut pe 17 martie pe Dina Flavius Daniel în vârstă de 26 de ani, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Tot în aceeiași zi a fost reținut și Iordănescu Cătălin Andrei, condamnat și el în același dosar.
’’Pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, constituirea unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, condamnat la o pedeapsă de 4 ani, 1 lună și 10 zile închisoare’’, se arată într-o informare la IPJ Sibiu.
În fine un al treilea traficant, Deppner Robert Erich în vârstă de 22 de ani, a fost și el reținut și dus în arestul IPJ Sibiu. Față de acesta s-a pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive’’, se mai arată în informarea IPJ Sibiu.

Toți trei implicați într-un răsunător dosar
La finele lunii mai 2014 Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate București, Alba-Iulia și SCCO Tg Jiu, cu suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă și Direcției Operațiuni Speciale, au destructurat o rețea de traficanți de substanțe psihoactive.
Descinderile au avut loc în 19 locații din Sibiu la traficanții de droguri din Valea Aurie și alte cartiere ale orașului. Anchetatorii au rămas mască de ceea ce au descoperit în timpul perchezițiilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte