Toaleta din Parcul Sub Arini vandalizată după doar două zile de la punerea în folosintă

Nici nu a fost bine inaugurată că toaleta publică pe care municipalitatea sibiană a cheltuit aproximativ 230.000 de lei, a fost vandalizată de persoane necunoscute.

Geamurile de la două din ușile de termopan ale toaletei au fost sparte de persoane necunoscute. Primăria Sibiu a demarat o anchetă și caută făptașii. ”Serviciile abilitate efectuează verificări în prezent, analizând și imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a identifica făptașul. Sticlele vor fi înlocuite în următoarele zile, urmând ca prejudiciul sa fie recuperat după ce va fi identificată persoana care a distrus aceste bunuri publice”, a explicat pentru oradesibiu.ro, Mirela Gligore, Șef Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing la Primăria Municipiului Sibiu.
” Este regretabil că se comit astfel de fapte prin care se distrug bunuri plătite din banii sibienilor”, mai spune reprezentanta primăriei Sibiu.
Reamintim că în urmă cu două zile, municipalitatea a anunțat că a finalizat investiția din parcul Sub Arini, respectiv construcția unei toalete publice, o utilitate publică necesară în contextul unui număr tot mai mare de persoane care folosesc parcul mai ales în sezonul cald.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte