Temperaturile cresc până la 10 grade, la Sibiu

Vremea se va încălzi, devenind caldă pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, temporar noros și pe arii restrânse seara și noaptea se vor semnala precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviță.

Luni, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, mai ales la munte și sudul regiunii, cu rafale ce vor depăși 70-80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață. Izolat în cursul nopții se va semnala polei și ghețuș în zona de munte.

Marți, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 5 grade, iar cele minime între -1 și 1 grad. Izolat se va forma polei și ghețuș.

Miercuri, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros.Temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte pe arii relativ extinse se vor semnala precipitații mixte în cursul zilei predominant sub formă de ninsoare noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte și sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 7 grade, iar cele minime între 1 și 3 grade.

Joi, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei și mai mult noros noaptea. Local mai ales în cursul serii și al nopții va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte ziua, ninsori noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade, iar cele minime între 2 și 3 grade.

Vineri și în weekend, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros și izolat la începutul intervalului se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, mixte la munte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte