Tehnologie 5G pentru Sibieni

După ce Digi Mobil a lansat servicii 5G în mai multe orașe, precum București, Constanța, Oradea, Cluj-Napoca și Iași, compania a anunțat că în următoarea perioadă vor instala antene și în alte localități printre care Sibiu, potrivit Mediafax. Rețelele mobile de generația a cincea, numite 5G, oferă viteze foarte mari de descărcare și încărcare a datelor.

Digi Mobil a lansat servici 5G disponibile în mai multe zone din orașele București, Constanța, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Compania a anunțat că instalează antene, în această perioadă, în mai multe localității, precum Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu, Sinaia, Bușteni, Predeal și Poiana Brașov.

Până în acest moment, Digi Mobil nu a introdus noi abonamente dedicate vitezelor 5G, păstrându-le pe cele existente la aceleași prețuri. Toți cei care au abonament de date Digi Mobil și un smartphone compatibil pot folosi rețeaua 5G. Compania oferă două variante de smartphone, Xiaomi Mi Max 3 și Huawei Mate 20 x 5G.

Xiaomi Mi Max 3 poate fi achiziționat, cu o capacitate de 128 GB, prin plata unui avans de 899 de lei la care se adaugă o rată lunară de 187 de lei, prin abonamentul de 5 euro – Digi Mobil Optim Nelimitat. Huawei Mate 20 x 5G, alături de Digi Mobil Optim Nelimitat, poate fi achiziționat după plata unui avans de 2.829 de lei și apoi achitarea unei rate de 289 de lei pe lună.

Prima companie care a lansat servicii comerciale 5G în România a fost Vodafone. Acestea sunt disponibile în zone din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Mamaia. Furnizorul de servicii de telecomunicaţii oferă, în acest moment, două abonamente 5G: Red Infinity 17 şi Red Infinity 25.

Red Infinity 17 oferă internet nelimitat la viteză 5G, minute şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming în Spaţiul European, la care se adaugă 1.000 de minute internaționale de mobil. Red Infinity 25 include aceleaşi beneficii, dar oferă în plus minute nelimitate internaţionale, alături de 1 GB de trafic de internet şi 100 de minute în roaming în afara Europei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte