Summit încheiat în ploaie – Peste 10.000 de oameni la concertul Deliei AZI IN

Show-ul programat în Piața Mare de Ziua Europei, a atras ca un magnet foarte mulți oameni. Peste 10.000 au asistat la spectacolul celor de la Junii Sibiului, iar mulți dintre ei au stat și la recitalul Deliei, chiar dacă a plouat torențial.

Printre spectatorii celor de la Junii Sibiului s-au numărat preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, alături de primarul Sibiului, Astrid Fodor. Preşedintele Klaus Iohannis, a urcat pe scenă în aplauzele a mii de oameni și le-a adresat sibienilor mulțumiri pentru faptul că au arătat că România este o țară primitoare și că au primit Europa la ea acasă.
VEZI AICI DISCURSUL LUI KLAUS IOHANNIS
„Îi salut pe sibieni, salut pe toţi musafirii noştri, îl salut pe prietenul meu domnul Donald Tusk, preşedintele Consiliului European. Dragii mei, o zi mare pentru noi, o zi mare pentru noi, românii, o zi mare pentru Sibiu. Astăzi, de Ziua Europei, am sărbătorit în cel mai potrivit şi cel mai demn mod împreună cu toţi liderii europeni, în inima României, aici, la Sibiu. Nici că se putea mai bine. Astăzi, dragii mei, reţineţi, astăzi, 9 mai 2019, Europa a venit la noi, în România, astăzi, România a dovedit că este o ţară profund europeană, astăzi, România, prin voi, a dovedit că este o ţară primitoare, astăzi, România a primit Europa la ea acasă”, a afirmat Iohannis, într-o alocuţiune susţinută pe scena amenajată în Piaţa Mare din Sibiu.

 
După Junii Sibiului, pe scenă a urcat Delia. Show-ul artistei a fost electrizant, mii de oameni rămânând în ploaie ca să asiste la spectacol.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte