Simularea BAC-ului, la Matematică şi Istorie

Miercuri, între orele 9-12, în toate unitățile de învățământ din județulul Sibiu, a fost susținută simularea probei E. c) a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat 2018, respectiv Matematică, pentru profilul real și vocațional pedagogic, și Istorie, pentru profilul uman și vocațional.
Potrivit prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, din cei 5.367 de elevi care puteau susține simularea acestei probe au fost prezenți 4.644 elevi (86,53%), 722 elevi au absentat (13,47%), iar o elevă de la Colegiul Energetic Sibiu a fost eliminată din examen din cauza faptului că a avut asupra ei telefonul mobil, încălcând astfel prevederile procedurii privind simularea examenului de Bacalaureat.
Conform IŞJ Sibiu, nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distribui subiectele la timp.
Au participat elevi ai claselor a XI-a, a XII-a şi a XIII-a, de la formele de învăţământ Zi, Seral şi Frecvenţă redusă.
Ultima probă a simulării se va desfășura joi, 22 martie, la o probă la alegere din domeniul profilului, respectiv fizică, chimie, biologie sau informatică (profil real) și geografie, logică, psihologie, economie, sociologie, filosofie sau educație antreprenorială (profil uman).
Reacţiile elevilor care au susţinut miercuri proba simulării BAC-ului le puteţi citi AICI.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte