Sibiancă împușcată mortal în Zaragoza – Maria Marian avea 28 de ani

O sibiancă de 28 de ani a murit împușcată miercuri, 21 noiembrie în Zaragoza, în nordul Spaniei, potrivit presei spaniole. Maria Marian, absolventa liceului Onisifor Ghibu din Sibiu a fost împușcată în jurul orei locale 20, ora 21 în România. Nu se cunosc încă motivele crimei.

Potrivit primelor indicii, cel puțin doi bărbați au deschis focul asupra tinerei sibience, după ce aceasta a coborât din mașină cu sora ei, în parcarea din fața casei de la numărul 26, pe strada Torre Urzaiz între Movera și Pastriz, două localități rurale din Zaragoza.

Sibianca nu a murit pe loc, dar rănile provocate au făcut imposibilă salvarea ei de către medicii serviciilor de urgență. Potrivit informațiilor publicate de heraldo.es, în casă o așteptau și alte rude, de la care Poliția Națională și Guardia Civil culeg date privind victima și posibilii suspecți.

Autoritățile au lansat o misiune de căutare a doi bărbați care ar fi autorii crimei, care după ce au tras mai multe focuri de armă asupra tinerei din Sibiu, au fugit cu o mașină care încă nu a fost identificată și localizată.

Agenții Poliției Naționale și Guardia Civil au insitituit numeroase filtre în împrejurimile locului crimei. La fața locului au început cercetările. Medicul legist urmează să stabilească câte gloanțe au ucis-o pe sibiancă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte