Scandal la Geea Caffe

În noaptea de joi spre vineri pe strada Avram Iancu din Sibiu într-un club aflat la câțiva metri de Piața Mare a avut loc un scandal.

Un conflict pornit din cauze necunoscute în unul din cluburile din centrul Sibiului a luat o amploare neașteptată. Totul s-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri în Geea Caffe, de pe strada Avram Iancu. Doi tineri par să fi fost protagoniștii scandalului, iar pentru că lucrurile au degenerat, cineva a cerut ajutorul autorităților printr-un apel efectuat la ora 1:02. La fața locului au sosit echipaje de la poliție, poliția locală și Jandarmeria Sibiu.
Cei doi tineri care au făcut un scandal monstru în Clubul de pe Avram Iancu au fost imobilizați de agenții de pază, iar apoi jandarmii au fost cei care au fost chemați să intervină. Aceștia i-au condu pe cei doi la sediul IPJ.
”Astăzi, în jurul orei 01.00, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat prin SNUAU 112 să intervină la un local de pe strada Avram Iancu din municipiul Sibiu, pentru a aplana un conflict iscat între doi bărbați din județul Brașov. Aflați sub influența băuturilor alcoolice, aceștia au continuat să adreseze injurii agenților care asigurau paza localului. În consecință, persoanele implicate în conflict au fost conduse de către jandarmi la sediul IPJ Sibiu, unde au fost sancționate contravențional cu amenzi în cuantum de 3500 lei pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 (republicată) – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte