FOTO – Imagini cu prima parcare supraetajată din Sibiu Proiectul a fost aprobat de Consiliul Local

Imagini cu simularea viitoarei parcări supraetajate de pe Mihai Viteazu. Planul urbanistic de detaliu a fost vineri pe masa consilierilor locali pentru aprobare. Acesta a fost aprobat cu câteva amendamente depuse de către locuitorii din zona unde va fi amenajată parcarea.
Astfel, unul dintre cei care locuiesc în zonă atrăgea atenția asupra faptului că ieșirea de urgență a sălii de sport a Liceului Constantin Noica se află pe teritoriul unde se dorește construirea parcării. Sibianului i s-a răspuns că aleea pentru mașinile de intervenție va fi amenajată pe latura de nord est și va avea 25 de metri lungime și patru lățime.

Locatarii blocului 16 sunt îngrijorați de faptul că vor fi afectați de noxele mașinilor pentru că drumul de acces în parcare trece foarte aproape de geamurile apartamentelor, fără a exista un trotuar.

Cei care au realizat planul le-au transmis că distanța dintre bloc și parcările de la sol va fi între 12.5 și 17.50 metri, planul urbanistic de detaliu fiind modificat în acest sens, între cele două fiind amenajat un spațiu verde, carosabilul dintre blocuri și zona de acces în parcare.

Alți sibieni au fost îngrijorați pentru faptul că locurile de parcare pentru riverani vor fi mai puține ca în prezent și că cei care nu vor găsi un loc de parcare își vor lăsa mașinile pe spațiul verde. Și acest lucru a fost prevăzut în PUD după amendamentul sibienilor, în sensul că vor fi amenajate 105 locuri de parcare la sol în spațiile dintre blocuri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte