Foto Bătaie la Shopping City Sibiu

Polițiștii sibieni au intervenit sâmbătă seară pentru aplanarea unui conflict la Shopping City Sibiu. Două grupuri de persoane din Sadu și Veștem s-au luat la bătaie. O femeie care nu avea legătură cu încăierarea a fost rănită.

Totul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 19,00. Incidentul a fost semnalat prin apel la 112.
’’A fost solicitat sprijinul polițiștilor în vederea aplanării unui conflict izbucnit între mai multe persoane, în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Șelimbăr.Datorită intervenției forțelor de ordine, s-a reușit calmarea persoanelor implicate în scandal, constatându-se cu această ocazie că este vorba despre două grupuri de câte 4, respectiv 5 persoane, opt bărbați și o femeie, domiciliați în Sadu și Veștem, între care, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi, s-a iscat un conflict care a degenerat în acte de violență în urma cărora, o a zecea persoană, o femeie, a căzut și s-a rănit, fiind transportată ulterior la spital, conștientă. Aceasta nu avea legătură cu niciunul dintre grupurile implicate’’, spune Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Șapte persoane audiate
Pentru investigații suplimentare în vederea lămuririi situației de fapt, șapte persoane, bărbați, au fost conduse la sediul Secției 1 de Poliție Rurală Șelimbăr, acestea fiind audiate cu privire la cele petrecute. La finalizarea cercetărilor preliminare, urmează a se realiza încadrarea juridică a faptei și a se aplica măsuri legale în consecință.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte