Fostul președinte Ion Iliescu, operat de urgență – Medicii vin cu detalii

Fostul șef al statului a fost internat luni de urgență la Spitalul Elias din Capitală. Ion Iliescu a fost operat de medici și se pare că se simte bine.

Ion Iliescu a fost operat de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. Conform unui comunicat al spitalului, rezultatul intervenţiei a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind „stabil şi în afara unui pericol imediat”.
„În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, domnul Ion Iliescu, fost Preşedinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Bucureşti, cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, se arată într-un comunicat de presă al Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu București, remis MEDIAFAX.
Medicii precizează că în prezent Ion Iliescu se află în perioda postoperatorie imediată în secţia ATI 1 a Institutului, este stabil şi în afara unui pericol imediat.
„Orice declaraţii ulteriore se vor face cu doar cu acordul expres al pacientului”, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte