Fiul fostului primar din Șelimbăr, condamnat la închisoare cu suspendare – Decizia nu e definitivă

Radu Maricuța, fiul fostului primar al Șelimbărului, Daniel Maricuța, a fost condamnat de judecători la închisoare cu suspendare. A fost judecat pentru conducere sub influența alcoolului, după ce anul trecut a fost prins băut la volan.

Judecătorii l-au condamnat pe Radu Maricuța la 9 luni de închisoare cu suspendare. ”(…) stabilște pentru inculpatul MARICUŢA IOAN RADU, pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. (…) dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri”, se arată în sentință. Pe durata acestei perioade Radu Maricuța are mai multe obligații, dar și interdicții. ”Dispune ca pe durata termenului de supraveghere inculpatul să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Sibiu, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”

Maricuța junior este obligat să plătească cheltuieli judiciare de 550 de lei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată.

Reamintim că Radu Maricuța a fost prins în vara anului trecut conducând sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult de atât, el a fugit de polițiștii care au încercat să îl oprească.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte