Mesajul celor de la Glovo pentru Sibieni.”Noi livram pentru voi. Voi stati acasă pentru noi”

Glovo indemna restaurantele partenere să-și continuie activitatea pentru livrari la domiciliu prin intermediul Glovo, toti livratori Glovo vor purta masca de protectie, manusi de protectie si dezinfectat dupa fiecare livrare si predarea coletului cu mancare sau diferite necesitati se fa face de la o distanta minim 1 metru fata de client, Glovo va continua să livreze și în această perioadă, compania și șia luat măsuri de protecție împotriva coronavirusului și a eliminat semnătura de livrare, iar trainingul curierilor se face online.

Glovo, continuă să livreze orice și în această perioadă, însă anunță o serie de măsuri de siguranță pentru clienții, curierii și partenerii săi, ca răspuns la situația actuală din România privind virusul COVID-19.

Plecând de la minimizarea contactului direct și sporirea măsurilor de igienă și protecție, una dintre măsurile pe care Glovo le-a luat pentru protecția tuturor celor implicați într-o livrare a fost eliminarea semnăturii de la finalul tranzacției. În același timp, compania recomandă tuturor clienților să utilizeze plata cu cardul, direct în aplicație; iar dacă situația o va impune, plățile în numerar vor fi eliminate pentru o perioadă.

Mai mult, Glovo a extins deja zona de livrare in Sibiu printre acestea se numara si Gusterita care inaite nu era posibila livrarea in acest cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.