Dacian Cioloș a votat: Foarte mulți români așteaptă ziua asta din iarna anului 2017

Dacian Cioloș, co-președintele Alianței 2020 USR-PLUS, a votat de la primele ore ale dimineții, în Zalău. Fostul premier a făcut și o scurtă declarație.
„Sunt convins de faptul că foarte mulți români așteaptă ziua asta încă din iarna anului 2017, când stăteam în stradă. A venit ziua când putem să ne transmitem mesajul foarte clar, ferm, prin vot. Sper să fie cât mai mulți români care să ia decizia să meargă la vot. Acum, foarte mulți români știu exact de ce să voteze și la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție. Va fi un vot semnal pentru cei care conduc România”, a spus Dacian Cioloș.

Fostul premier a votat acasă, la Zalău: „De când am drept de vot aici votez, sunt locuriel de care mă simt legat.” El a precizat însă că se poate vota la fiecare secție de vot.

„Am venit cu fratele meu, mama are tabieturile ei, o să voteze dupa ce iese de la biserică. Sora mea, cu cumnatul și nepotul care votează pentru prima dată, a împlinit 18 ani, o să voteze prima dată, la o altă secție”, a precizat președintele PLUS.

„Simt o mobilizare foarte bună și în orașe dar și în sate. După acest vot, dacă lumea se mobilizează, vom avea mediul politic să facem schimbările în bine pe care românii le așteaptă de atâta vreme”, a adăugat el.
Articol preluat de pe DIGI24

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte